Flex lease

Wat is flex lease precies?

Flex lease of shortlease is eigenlijk een tussenstap tussen het huren van een auto en een zogeheten financial lease. Wanneer je een auto huurt doe je dit bij voorkeur kortstondig, na afloop van de huur lever je de auto weer in. Financial lease daarentegen betekent dat je een auto aanschaft, maar deze over een langere periode aflost. Een lening als het ware, waarover je vanzelfsprekend rente betaalt. Flex lease is bij Vallei Autoverhuur echter mogelijk vanaf een periode van dertig dagen, maar is vanaf dat moment elke dag opzegbaar. Flex lease kun je dus zien als een middenweg tussen beide opties. Wij informeren en adviseren je hier graag over!

Waarom zou u kiezen voor flex lease?

Flex lease is ideaal wanneer je voor een langere periode een auto wilt huren, maar niet wilt overgaan tot aanschaffing van de auto. Dit kan bijvoorbeeld goed van pas komen wanneer u een ZZP’er bent en slechts op beperkte periodes in het jaar op locatie werkt. Het kan ook dat je voor een werknemer een auto beschikbaar wilt stellen voor een specifiek project, of in afwachting bent van een eventuele ‘financial’ leaseauto voor deze werknemer. Flex lease wordt geteld als een zogeheten ‘operational lease’ en hoeft daardoor dus niet in de financiële balans van uw onderneming worden meegenomen.

Flex lease bij Vallei Autoverhuur

Het selecteren van een flexlease auto bij Vallei Autoverhuur is erg eenvoudig. U kunt bij ons auto aanbod uw specifieke wensen voor uw auto selecteren en zo filteren op de auto’s die het beste bij u passen. Vervolgens hoeft u slechts uw gegevens in te vullen en uw flex lease aanvraag te verzenden. Indien u nog vragen heeft, zijn wij u natuurlijk graag van dienst en kunt u ons bereiken via het contactformulier of door rechtstreeks te bellen naar 0318 – 509 988.

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

 • Huur per uur mogelijk
 • Sterke merken en een jong wagenpark
 • Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact

  Hierbij geef ik Vallei Autoverhuur, onderdeel van Vallei Auto Groep B.V. en Euromobil Nederland toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info, enquete.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - Euromobil Nederland
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.