Facebook account van Vallei Autoverhuur
Genomineerd voor Onderneming van het jaar Veenendaal 2016
Vallei Autoverhuur

Vragen? Bel ons! 0318-509988

>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Genomineerd voor Onderneming van het jaar Veenendaal 2016


Genomineerd voor Onderneming van het jaar Veenendaal 201624-11-2016

Op maandag 21 november mochten de 9 genomineerden van "Ondernemer van het jaar 2016 Veenendaal" schitteren op het podium van de Basiliek. Alle bedrijven kwamen goed tot hun recht middels een prachtige bedrijfsfilm van Flame Audiovisule Producties, waarna er een vakkundig, betrokken en vaak ook humoristisch interview afgenomen werd door presentator Harm Edens.

Vallei Auto Groep is met trots genomineerd voor 'ondernemer van het jaar' in de categorie Grootzakelijk, maar heeft dit jaar geen prijs gewonnen. Wij feliciteren de winnaars Kone, Flitsmeister, Hillstar, PMI Rembrandt en de publiekswinnaar JEDE Koffie.

Arend Flier, Sales manager Vallei Auto Groep, is enorm trots op de nominatie. "Het is voor Vallei Auto Groep een hele eer om voorgedragen te zijn voor een nominatie. Het sluit goed aan op de totale ontwikkeling en groei die het bedrijf de afgelopen 26 jaar in Veenendaal heeft doorgemaakt en de werkgelegenheid die het daarmee biedt."

Bij Vallei Auto Groep proberen wij dagelijks te handelen vanuit onze kernwaarden: Plezier, Samenwerking, Vakkundigheid en Duidelijkheid. Dit straalt door in ons personeelsbeleid, de manier waarop wij klanten en relaties benaderen en sociaal maatschappelijk onze betrokkenheid tonen.

We hebben met veel collega’s en klanten een geweldige avond gehad en we willen iedereen bedanken voor de steun en leuke berichten.

Terug naar overzicht


Direct reserveren