Snel auto huren

Snel een auto huren, maar weet je niet waar je moet beginnen met uw zoektocht? Niet gebonden zijn aan langdurige leasecontracten, maar wel een tijdelijke auto nodig? Shortlease biedt uitkomst! Bij Vallei Autoverhuur kun je snel een auto huren zonder dat je ergens omkijken naar heeft. We hebben een 24 uurs mobiliteitsservice, online reserveringssysteem en snelle service.

Snel een auto huren zonder zorgen

Snel een auto huren kan zorgeloos bij Vallei Autoverhuur. Je dient jouw aanvraag in, wij nemen telefonisch contact met je op en beantwoorden al jouw vragen. Vervolgens stellen wij voor jouw de leaseovereenkomst op.

Daarnaast heeft Vallei Autoverhuur een haal- en brengservice en regelen wij voor je een all-riskverzekering. Indien nodig staan wij ook voor je klaar als je vervangend vervoer nodig hebt. Wil je niet snel een auto huren, maar meerdere auto’s huren? Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of je nou 1 of 20 auto’s wilt shortleasen, wij regelen het voor je!

Snel een auto huren zonder langdurige contracten

Snel een auto huren, maar niet vast zitten aan langdurige contracten? Bij Vallei Autoverhuur kun je snel een auto huren die gratis per dag opzegbaar is (na 30 dagen). Na het telefonisch contact stellen we een shortlease overeenkomst op en kun je de volgende dag al rijden in jouw shortlease auto zonder langdurige verplichtingen!

Snel een auto huren met Full Operational Lease

De leaseconstructie is full operational lease, waardoor operationele kosten zijn inbegrepen bij de leaseovereenkomst. Je kunt je kosten van tevoren budgetteren en niet geheel onbelangrijk: op de balans van jouw onderneming komt de shortlease auto niet bij de activa te staan.

Kom meer te weten over shortlease!

Bekijk ons aanbod aan shortlease modellen of neem contact op met Vallei Autoverhuur, zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden. Vandaag reserveren is morgen rijden!

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

 • car Created with Sketch. Huur per uur mogelijk
 • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
 • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact

  Hierbij geef ik Vallei Autoverhuur, onderdeel van Vallei Auto Groep B.V. en Euromobil Nederland toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info, enquete.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - Euromobil Nederland
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.