Facebook account van Vallei Autoverhuur
Vallei Autoverhuur | De tankpas bij uw shortlease auto
Vallei Autoverhuur

Vragen? Bel ons! 0318-509988

>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

XXImo mobiliteitskaart


Nooit meer het ongemak van bonnetjes sparen!

XXImo mobiliteitskaart

Vallei Autoverhuur heeft in samenwerking met XXImo uitgebreide ervaring met het faciliteren van persoonlijke mobiliteitsbudgetten. Met een mobiliteitsbudget geeft u uw medewerkers volledige vrijheid en flexibiliteit in de wijze waarop zij zakelijk reizen. Hiermee bespaart u kosten en stimuleert u “goed” reisgedrag. Het persoonlijke mobiliteitsbudget is een fiscaal aantrekkelijke mobiliteitsoplossing die uw medewerkers gemakkelijk kunnen afstemmen op hun persoonlijke wensen en mogelijkheden.

De XXImo mobiliteitskaart biedt keuzevrijheid in alle vormen van vervoer, een betaaloplossing voor zakelijke vervoersoplossingen en onkosten, modulair in te richten per medewerker. Deze kaart neemt u al het werk uit handen en verzorgt de volledige administratieve afhandeling.

Met deze pas bepaalt uw medewerker zelf wat de beste manier is om van A naar B te reizen. Alleen met de auto, met de auto en het openbaar vervoer of een combinatie van taxi, fiets en openbaar vervoer. Geen rompslomp meer met bonnetjes, declaraties en vooraf reserveren van mobiliteitsdiensten. Alle reizen, uitgaven en inkomsten staan overzichtelijk op één factuur die u kunt gebruiken voor uw btw-opgave.

In tegenstelling tot de leaseauto, geldt voor het mobiliteitsbudget geen fiscale bijtelling. Dit kan uw medewerkers al snel duizenden euro’s per jaar opleveren. Alle mobiliteitskosten die de medewerker maakt, worden afgeboekt van het bruto budget. Bovendien maakt u individuele afspraken over wat er gebeurt met het budget dat aan het eind van het jaar overblijft. Hiermee stimuleert u uw medewerkers om kostenbewust te reizen.

Offerte aanvragen

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Ik wil een offerte

Direct contact?

Ik sta u graag persoonlijk te woord.

Neem contact met mij op


Direct reserveren