Facebook account van Vallei Autoverhuur
Vallei Autoverhuur | Zakelijke verhuur en Shortlease
Vallei Autoverhuur

Vragen? Bel ons! 0318-509988

>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Zakelijke verhuur


Vallei Autoverhuur heeft altijd de oplossing

Zakelijke verhuur

Heeft u een shortlease auto nodig of tijdelijk behoefte aan extra vervoer? Nieuw personeel of tijdelijk extra grote vervoerscapaciteit?

Vallei Autoverhuur beschikt over een grote verhuurvloot van ongeveer 250 huurauto's. Zo kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden, zowel voor korte termijn autoverhuur als voor shortlease. Daarbij kunt u bij Vallei Autoverhuur rekenen op kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet voor niets is Vallei Autoverhuur 5 sterren Bovag gecertificeerd.

Euromobil Nederland, waar Vallei Autoverhuur onderdeel van is, heeft een verhuurvloot van bijna 10.000 auto's (waarvan 1.250 bedrijfswagens), uitsluitend van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige, representatieve en uitstekend onderhouden huurauto's van recente datum.

Met marktconforme tarieven is Vallei Autoverhuur zeer concurrerend en toonaangevend in de regio. Autohuur en shortlease is mogelijk vanaf één dag tot een periode van een jaar. Als het langer wordt, is het interessanter om de mogelijkheden van een leasecontract van Vallei Autolease te bespreken!

Onbeperkte Ruimte.

Vallei Autoverhuur heeft een breed scala aan huurauto's van de Volkswagen Fox tot een Audi A8, of een SEAT Ibiza tot de ruime ŠKODA Superb is mogelijk. Maar ook voor meer personenvervoer bent u bij ons aan het juiste adres, Vallei Autoverhuur beschikt over een ruim assortiment personenbussen met als meest luxe uitvoering een Volkswagen Multivan waarmee u van alle gemakken en luxe bent voorzien.

Heeft u behoeft aan nog meer ruimte, dan kunnen wij u daar ook mee op weg helpen. Onze Volkswagen Bedrijfswagens vloot varieerd van de handzame Volkswagen Caddy en de populaire Volkswagen Transporter, met en zonder dubbele cabine, tot een Volkswagen Crafter met Box en laadlift van 18 m3. U ziet, bij ons heeft u letterlijk alle Ruimte.

Meer weten of wilt u een offerte? Neem gerust contact met ons op!

 

Vallei Autoverhuur Zo geregeld

 

Direct contact?

Ik sta u graag persoonlijk te woord.

Neem contact met mij op

Shortlease offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze Shortlease mogelijkheden?

Direct offerte aanvragen


Direct reserveren