Auto huren per maand

Een auto huren per maand waar u snel over kunt beschikken? En bent u op zoek naar een tijdelijke auto die u kunt leasen zonder langdurige contracten? Vallei Autoverhuur regelt het voor u! Onze korte leaseperiode is een ideale oplossing voor een tijdelijke mobiliteitsvraag. Als zzp’er heeft u misschien niet alle maanden van het jaar een auto nodig. Ook kunt u op zoek zijn naar een leaseauto voor een onbepaalde periode voor een van uw werknemers, flexwerkers of gedetacheerde krachten. Wat uw situatie ook is, Vallei Autoverhuur kijkt graag samen met u naar een makkelijke en flexibele oplossing!

Een auto huren per maand kent vele voordelen

Een auto huren per maand heeft interessante voordelen. Zo zit u niet vast aan een langdurig contract en kunt u bij Vallei Autoverhuur na 30 dagen de overeenkomst gratis per dag opzeggen. Andere interessante voordelen:

Uitgebreide keuze

U kunt kiezen voor de uitvoering die u wilt: elektrisch, hybride, diesel of benzine. Heeft u daarnaast een voorkeur voor een bepaald merk of model voor een auto huren per maand? Geen enkel probleem! Het auto aanbod van Vallei Autoverhuur is divers. Van een Volkswagen up! tot een Audi A6 en alles daartussen, zoals een Volkswagen Caddy. Of u nu 1 of meerdere auto’s wilt shortleasen, Vallei Autoverhuur regelt de all-riskverzekering en vervangend vervoer.

Persoonlijk contact

U dient bij ons uw aanvraag in en wij nemen telefonisch contact met u op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Wanneer al uw vragen zijn beantwoord stellen wij voor u de overeenkomst op en als u dat wilt kunt u de volgende dag al rijden in uw shortlease auto!

Korte leaseperiode

De minimale shortlease periode is slechts 30 dagen. Vanaf 30 dagen kunt u per dag de overeenkomst gratis opzeggen en een auto huren zolang u die nodig heeft.

Auto huren per maand bij Vallei Autoverhuur

Een auto huren per maand kunt u eenvoudig aanvragen. U kunt direct contact opnemen met Vallei Autoverhuur om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Reserveer vandaag en rij morgen al in een shortlease auto naar keuze! Een auto huren per maand was nog nooit zo flexibel en gemakkelijk.

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

 • car Created with Sketch. Huur per uur mogelijk
 • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
 • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact

  Hierbij geef ik Vallei Autoverhuur, onderdeel van Vallei Auto Groep B.V. en Euromobil Nederland toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info, enquete.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - Euromobil Nederland
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.