Auto huren per maand

Een auto huren per maand waar je snel over kunt beschikken? En ben je op zoek naar een tijdelijke auto die je kunt leasen zonder langdurige contracten? Vallei Autoverhuur regelt het voor je! Onze korte leaseperiode is een ideale oplossing voor een tijdelijke mobiliteitsvraag. Als zzp’er heb je misschien niet alle maanden van het jaar een auto nodig. Ook kun je op zoek zijn naar een leaseauto voor een onbepaalde periode voor een van jouw werknemers, flexwerkers of gedetacheerde krachten. Wat je situatie ook is, Vallei Autoverhuur kijkt graag samen met jouw naar een makkelijke en flexibele oplossing!

Een auto huren per maand kent vele voordelen

Een auto huren per maand heeft interessante voordelen. Zo zit je niet vast aan een langdurig contract en kun je bij Vallei Autoverhuur na 30 dagen de overeenkomst gratis per dag opzeggen. Andere interessante voordelen:

Uitgebreide keuze

Je kunt kiezen voor de uitvoering die je wilt: elektrisch, hybride, diesel of benzine. Heb jij daarnaast een voorkeur voor een bepaald merk of model voor een auto huren per maand? Geen enkel probleem! Het auto aanbod van Vallei Autoverhuur is divers. Van een Volkswagen up! tot een Audi A6 en alles daartussen, zoals een Volkswagen Caddy. Of je nu 1 of meerdere auto’s wilt shortleasen, Vallei Autoverhuur regelt de all-riskverzekering en vervangend vervoer.

Persoonlijk contact

Je dient bij ons je aanvraag in en wij nemen telefonisch contact met je op, zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden. Wanneer al je vragen zijn beantwoord stellen wij voor je de overeenkomst op en als je dat wilt kun je de volgende dag al rijden in jouw shortlease auto!

Korte leaseperiode

De minimale shortlease periode is slechts 30 dagen. Vanaf 30 dagen kun je per dag de overeenkomst gratis opzeggen en een auto huren zolang je die nodig heeft.

Auto huren per maand bij Vallei Autoverhuur

Een auto huren per maand kun je eenvoudig aanvragen. Je kunt direct contact opnemen met Vallei Autoverhuur om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Reserveer vandaag en rij morgen al in een shortlease auto naar keuze! Een auto huren per maand was nog nooit zo flexibel en gemakkelijk.

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact