Werken bij Vallei Autoverhuur

Vallei Autoverhuur is onderdeel van Vallei Auto Groep, de officiële Volkswagen-, Audi-, SEAT- en ŠKODA-dealer in de Vallei regio. Met onze vestigingen, een schade bedrijf, een leasemaatschappij en een verhuurbedrijf biedt deze moderne organisatie werk aan meer dan 500 mensen.

Onze medewerkers streven er continu naar om hun relaties zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer en er wordt op een prettige wijze samengewerkt.

Vallei Autoverhuur heeft in Veenendaal, Duiven en Nijmegen een verhuur-uitgiftepunt waarbij het zwaartepunt van de commerciële activiteiten in Veenendaal ligt. In een klein team zijn flexibiliteit, samenwerken en elkaar aanvullen de sleutelwoorden en van essentieel belang. Wij zijn er dan ook trots op dat de mensen bij Vallei Autoverhuur een echt team vormen waarbij deze eigenschappen van toepassing zijn.

Klik hier voor vacatures bij Vallei Auto Groep

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact