Voordelen

Shortlease = flexibel en gemakkelijk

Detacheringbedrijven, zzp’ers en anderen die tijdelijk een auto nodig hebben en niet gebonden willen zijn aan langlopende leasecontracten kiezen voor shortlease. Shortlease biedt u de flexibiliteit van huren en het gemak van lease. Voor zeer gunstige tarieven rijdt u off-balance een representatieve, vrijwel nieuwe auto die per dag opzegbaar is!

Shortlease = voordelig

Een van de vele voordelen van shortlease ten opzichte van reguliere lease is de leaseconstructie. U gaat de shortlease overeenkomst bij Vallei Autoverhuur namelijk aan als een zogenaamde full operational lease. Dit betekent dat u de auto of auto’s niet opneemt onder de activa in uw balans en de leasetermijnen wegzet als kosten in de verlies- en winstrekening. Hierdoor houdt u uw werkkapitaal vrij.

Shortlease = transparant

Vallei Autoverhuur heeft geen addertjes onder het gras. Wij bieden shortlease overeenkomsten aan voor een minimale periode van 30 dagen plus standaard 36.000 km’s per jaar (3.000 km’s per maand) en een gratis breng- en haalservice. Natuurlijk is uw shortlease overeenkomst inclusief all risk verzekering en 24 uurs mobiliteitservice. Omdat uw voertuig per dag opzegbaar is vanaf 30 dagen, zonder boete, hoeft u geen lange en dure leaseperiode uit te zitten.

Nieuwsgierig? Onder Hoe werkt het vindt u uitleg over hoe u een shortlease auto aanvraagt. Liever even bellen? De medewerkers van Vallei Autoverhuur praten u graag bij over de mogelijkheden voor uw situatie.

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

 • car Created with Sketch. Huur per uur mogelijk
 • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
 • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact

  Hierbij geef ik Vallei Autoverhuur, onderdeel van Vallei Auto Groep B.V. en Euromobil Nederland toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info, enquete.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - Euromobil Nederland
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.