Voordelen

Shortlease = flexibel en gemakkelijk

Detacheringbedrijven, zzp’ers en anderen die tijdelijk een auto nodig hebben en niet gebonden willen zijn aan langlopende leasecontracten kiezen voor shortlease. Shortlease bied je de flexibiliteit van huren en het gemak van lease. Voor zeer gunstige tarieven rijd je off-balance een representatieve, vrijwel nieuwe auto die per dag opzegbaar is!

Shortlease = voordelig

Een van de vele voordelen van shortlease ten opzichte van reguliere lease is de leaseconstructie. Je gaat de shortlease overeenkomst bij Vallei Autoverhuur namelijk aan als een zogenaamde full operational lease. Dit betekent dat je de auto of auto’s niet opneemt onder de activa in je balans en de leasetermijnen wegzet als kosten in de verlies- en winstrekening. Hierdoor houd je jouw werkkapitaal vrij.

Shortlease = transparant

Vallei Autoverhuur heeft geen addertjes onder het gras. Wij bieden shortlease overeenkomsten aan voor een minimale periode van 30 dagen plus 833 km’s per maand tot 3.000 km’s per maand en een gratis breng- en haalservice. Natuurlijk is jouw shortlease overeenkomst inclusief all risk verzekering en 24 uurs mobiliteitservice. Omdat jouw voertuig per dag opzegbaar is vanaf 30 dagen, zonder boete, hoef je geen lange en dure leaseperiode uit te zitten.

Nieuwsgierig? Onder Hoe werkt het vind je uitleg over hoe je een shortlease auto aanvraagt. Liever even bellen? De medewerkers van Vallei Autoverhuur praten je graag bij over de mogelijkheden voor uw situatie.

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact