SEAT shortlease

SEAT shortlease auto nodig, maar toch graag elk moment kunnen opzeggen? Dit kan nu via Vallei Autoverhuur. Bij ons kunt u de voordelen van een SEAT shortlease auto combineren met die van een huurauto. Dit betekent dat u snel een SEAT shortlease Mii of Leon kunt rijden en u zich niet druk hoeft te maken over een leasecontract dat nog meerdere jaren doorloopt. Heeft u de SEAT shortlease auto niet meer nodig? Dan kunt u deze na 30 dagen gratis opzeggen. Het enige dat u nu nog hoeft te doen is uw geprefereerde shortlease SEAT te kiezen in ons auto aanbod.

SEAT lease een zekere keuze

SEAT lease is perfect voor als u pas net uw onderneming gestart bent, of indien u werkt met een flexibel arbeidscontract. SEAT shortlease biedt voor u zeer deugdelijke auto’s uit de SEAT-lijn, die u afhankelijk van uw voorkeur kunt bestellen. De voordelige SEAT lease Mii of wellicht de praktische Ibiza? Na een leaseperiode van minimaal 30 dagen is deze shortlease SEAT namelijk weer dagelijks op te zeggen. U zit dus nergens meer aan vast! Vallei Autoverhuur helpt u zo aan een goede auto, die u alleen maar hoeft te leasen zolang u deze nodig heeft, waardoor u geen nodeloze kosten maakt.

SEAT lease is een intelligente keuze

Het kiezen voor een SEAT shortease auto bij Vallei Autoverhuur betekent een 24 uurs mobiliteitsservice van ons, maar ook een allriskverzekering en een haal- en brengservice, die wij geheel kosteloos verzorgen. Na twee weken kunt u vervolgens de private lease SEAT weer opzeggen en dan zullen wij deze gratis voor u ophalen. Het rest u nu slechts nog uw favoriete shortlease SEAT te kiezen uit ons auto aanbod en deze te bestellen. Indien u meer wilt weten kunt u ook op ‘hoe werkt het’ klikken of het contactformulier invullen. Heeft u liever persoonlijk contact over de telefoon? Dan kunt onze vestiging in Veenendaal bereiken op 0318 – 509 988.

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact