Shortlease auto

Shortlease auto gezocht voor eigen gebruik? Of bent u al enige tijd op zoek naar een shortlease auto voor de medewerkers van uw bedrijf? Stop uw zoektocht en maak kennis met Vallei Autoverhuur. Bij ons kunt u voordelig een auto shortleasen en daarbij genieten van de voordelen die shortlease met zicht meebrengt. Een shortlease is ideaal voor startende ondernemers, medewerkers met een proeftijd, tijdelijk personeel of bedrijven die gebruikmaken van flexibel personeel. Daarnaast kunt u een shortlease auto gebruiken als aanvulling op het wagenpark van uw bedrijf. Bent u al nieuwsgierig geworden naar wat shortlease u allemaal kan bieden?

Shortlease auto biedt u diverse voordelen

Shortlease auto binnenkort aanschaffen maar nog geen juiste aanbieder gevonden die voldoet aan uw wensen? De keuze voor een shortlease auto bij Vallei Autoverhuur biedt namelijk verschillende voordelen. Allereerst heeft u bij ons niet te maken met addertjes onder het gras. Daarnaast kunt u bij ons een auto leasen vanaf 2 weken met standaard 36.000 kilometers per jaar. Verder krijgt u de short lease auto bij ons inclusief all risk verzekering en 24/7 mobiliteitsservice. Wanneer u zich na 30 dagen bedenkt dat u de auto eigenlijk niet meer nodig heeft, is het mogelijk om de short lease auto per dag op te zeggen, dit zonder boete. Nog zo’n voordeel van shortlease bij Vallei Autoverhuur!

Shortlease auto bij Vallei Autoverhuur✔

Kiest u voor een short lease auto? Dan kiest u voor zorgeloos rijden met veel voordeel. Vallei Autoverhuur helpt u bij de zoektocht naar een ideale short lease auto. En dit doen we met alle plezier! Bekijk nu de beschikbare shortlease modellen op onze website en dien een aanvraag in voor uw short lease auto! Heeft u nog vragen over een short lease auto? Of wilt u meer informatie over het proces omtrent de short lease auto? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar 0318 – 509 988.

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact