Shortlease voor 3 maanden

Shortlease voor 3 maanden dat kan perfect bij Vallei Autoverhuur. Bij ons is het immers mogelijk om al vanaf 30 dagen een auto te leasen. Na die 30 dagen kan de lease elke dag worden opgezegd. Een middenweg dus tussen het zogeheten ‘operational leasen’ en het huren van een auto. Bij ons zijn de kosten niet bedoeld om de auto af te lossen en doordat u voor een langere tijd een auto van ons leaset dan in geval van reguliere huur, zijn de kosten dus aanzienlijk lager dan bij het private leasen of het huren. Het leasecontract is daarnaast voorzien van alle gemakken die u verwacht van het leasen. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken over eventuele schades en reparaties en is uw auto altijd allriskverzekerd. Shortlease voor 3 maanden doet u dus bij Vallei Autoverhuur.

Shortlease voor 3 maanden. Wanneer kiest u hiervoor?

Shortlease voor 3 maanden is ideaal voor wanneer u werknemers kortstondig een auto wilt aanbieden. Dit kan zijn voor kortlopende projecten, of wanneer u een werknemer nog niet vast in dienst heeft. Shortlease voor 3 maanden is ook perfect geschikt voor ZZP’ers. Als ZZP’er heeft namelijk vaak te maken met een velerlei aan projecten die niet altijd in de directe omgeving zijn. Soms is het daarom handig om kortstondig een auto te leasen en Vallei Autoverhuur is daarvoor uw ideale partner.

Shortlease voor 3 maanden. Dat is snel geregeld!

Het leasen van een auto bij Vallei Autoverhuur is voor u zo simpel mogelijk gemaakt. U start bij Auto aanbod en kiest dan de auto die u het meest geschikt lijkt, of selecteert de eigenschappen die deze auto dient te hebben. De meest geschikte auto wordt vervolgens, samen met enkele alternatieven, aan u gepresenteerd. U hoeft voor uw shortlease voor 3 maanden dan nog slechts een offerte aan te vragen en deze zal vervolgens rechtstreeks naar u worden opgestuurd. Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 0318 – 509 988 of kunt u het contactformulier invullen.

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact