Shortlease 6 maanden

Shortlease voor 6 maanden is bij Vallei Autoverhuur uitstekend te doen. Bij ons kunt u namelijk een shortleasecontract afsluiten vanaf minimaal 1 maand (30 dagen) en deze is na de 30e dag elke dag opzegbaar. De shortlease voor 6 maanden kunt u dus ook eerder stilzetten als u daar behoefte aan heeft. Uiteraard zit bij deze kosten inbegrepen een breng- en ophaalservice, vervangend vervoer bij reparaties of schade en een allriskverzekering. Een perfecte keuze dus.

Shortlease voor 6 maanden. Waarom zou u hiervoor kiezen?

Shortlease voor 6 maanden is ideaal als u voor een bepaalde periode een auto nodig heeft, maar deze niet wilt aanschaffen of wilt operational leasen. Dit leidt immers tot het bezit van een auto die u daarna niet meer nodig heeft. Shortlease voor 6 maanden is dan ook bedoeld voor wanneer u voor kortere periodes een auto nodig heeft. Dit kan als ZZP’er, maar ook wanneer u voor werknemers in uw bedrijf een auto beschikbaar moet hebben. Dit kan ook voor werknemers zijn die nog in hun proefperiode zitten. In die gevallen is shortlease een slimme keuze.

Shortlease voor 6 maanden u regelt het zo:

Wanneer u kiest voor shortlease voor 6 maanden bij Vallei Autoverhuur. dan hoeft u slechts een aantal eenvoudige stappen te doorlopen om dit te regelen. U kiest bij Auto aanbod de eigenschappen van uw auto naar keuze. Uitgaande van uw budget, het aantal kilometers dat gereden gaat worden, of u automatisch wilt schakelen of met de hand etc. U krijgt hierna de perfecte auto aangeboden (en een aantal alternatieven), waarna u een offerte kunt aanvragen. Deze zullen wij u dan zo snel mogelijk aanbieden, zodat u spoedig zult beschikken over uw shortlease auto naar keuze. Heeft u vragen bel ons dan op 0318 – 509 988 of vul het contactformulier in.

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact