Vakantieplannen geannuleerd?

Last minute auto huren in Nederland

Het zal je maar gebeuren. Je hebt een heerlijke vakantie geboekt, alles gepland, maar door omstandigheden is de vlucht geannuleerd. Hele vakantie in duigen en de plannen gaan niet meer door; wat nu? Soms zijn er nog mogelijkheden om een andere vlucht te boeken, maar er is niets aan te doen wanneer de overheid het overneemt. We hebben het meegemaakt en daar hebben we ook meteen een oplossing voor gezocht. Talloze gezinnen en koppels hadden geen vakantieplannen meer en zaten noodgedwongen thuis. Gelukkig is Nederland bij uitstek geschikt om vakantie in eigen land te vieren. Bij Vallei Autoverhuur zorgen we ervoor dat je dat vakantiegevoel volledig kunt ervaren! Profiteer nu van onze winteractie.

Vakantie gecanceld? Vier vakantie in eigen land met een huurauto!

Nederland is een prachtig land om zelf vakantie in te vieren. Hoe klein het ook is, met haar 17 miljoen inwoners is er ontzettend veel te beleven. Of het nu een weekendje weg naar Limburg is of een week wandelen in de bossen, alles kan met een comfortabele huurauto van Vallei Autogroep. Want hoe lekker zou het zijn om gewoon je spullen achterin te gooien en je vakantie tegemoet te rijden? Met een huurauto van Vallei hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van de reis, want waar je ook heen rijdt; in onze auto’s is dat al een feestje. Of het nu met kinderen, vrienden of de hond is, voor iedereen is er een comfortabel plekje. Daarnaast kun je al je spullen kwijt in de ruime kofferbak en op het dak. Hoe dat precies in zijn werk gaat laten we je graag zien in onze showroom! Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van de juiste auto.

Vakantie in Nederland beleven met luxe huurauto

Vakantie hoeft helemaal niet in het buitenland te zijn met alles erop en eraan. Natuurlijk, het is leuk, maar wanneer de mogelijkheden er niet zijn is er echt geen nood. Binnen Nederland zijn er prachtige steden en dorpen te bezoeken met voor ieder wat wils. Ben jij een echt natuurmens en wil je graag door de bossen struinen? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan Drenthe of de achterhoek. Of misschien wel met een tentje naar de Veluwe? Toch liever struinen door prachtige (oude) steden? Dan rijd je met gemak in onze huurauto naar bijvoorbeeld Valkenburg. Dankzij onze ruime huurauto’s is vakantie in eigen land alsnog een heerlijke vakantie. Want zolang we onze dierbaren maar om ons heen hebben is het vakantie!

Last minute vakantie in Nederland boeken met Vallei Autoverhuur

Heb jij de pech dat de vlucht of vakantie is gecanceld en ben je op zoek naar een alternatief? Beleef vakantie in Nederland op de leukste en veiligste manier in de auto’s van Vallei Autoverhuur! Geen zorgen over comfortabele kilometers en je kunt met een groep of het gezin heerlijk vakantie vieren en volledig tot rust komen. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden en verschillende soorten auto’s? Neem contact met ons op en we helpen je graag aan een onbezorgde vakantie in eigen land!

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact