Automaat shortleasen

Een automaat shortleasen is uiteraard mogelijk bij Vallei Autoverhuur. Een automaat shortleasen kan bij ons met alle merken en dus is het aanbod zeer breed. Het maakt dus niet uit of u kiest voor een Audi, een SEAT of een Volkswagen. Bij ons leaset u al vanaf minimaal 30 dagen een auto met automaat en deze is vanaf dat moment elke dag opzegbaar. De auto’s zijn uiteraard allrisk verzekerd en bij de premie is een breng- en ophaalservice inbegrepen net als reparatie bij schade. Shortleasen is daarmee een zeer voordelige keuze vergeleken met het ‘private leasen’ en het huren van een auto.

Een automaat shortleasen voor kortlopende projecten

Een automaat shortleasen daar kiest u voor wanneer u voor een kortere tijd de beschikking moet hebben over een auto. Een automaat shortleasen kan immers vanaf 30 dagen of direct voor een jaar worden geregeld. Een goede keuze dus voor als u voor een bepaald project de beschikking moet hebben voor een auto. Het kan ook zijn dat u voor werknemers voor een korte periode een auto beschikbaar wilt stellen. In beide gevallen bent u bij Vallei Autoverhuur aan het juiste adres. Wij regelen namelijk voor u de auto die het beste past bij uw wensen en budget en doen dit ook nog eens zeer voordelig.

Een automaat shortleasen met ons intelligente zoeksysteem

Het zoeksysteem van Vallei Autoverhuur leidt u zo simpel mogelijk naar uw ideale auto. U gaat naar  Auto aanbod en selecteert de auto die u wilt shortleasen of stelt de specificaties in waaraan deze moet voldoen. Vervolgens krijgt u van ons een offerte thuisgestuurd. Reserveert u vandaag? Dan rijdt u morgen al. Heeft u nog vragen over een automaat shortleasen bij Vallei Autoverhuur.? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0318 – 509 988 en ook digitaal via het contactformulier. We horen graag van u!

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact