Over ons

Vallei Autoverhuur, daar kom je verder mee!

Vallei Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de Vallei Regio.

Vallei Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.

Met vestigingen in Wageningen, Ede en Veenendaal kan Vallei Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease constructies.

Vallei Autoverhuur is onderdeel van de Vallei Auto Groep. Vallei Auto Groep bestaat uit 5 vestigingen en is merkdealer van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.

De vestiging in Ede is gespecialiseerd in bedrijfswagens en mag zich dan ook Volkswagen Bedrijfswagen Centrum van de Vallei regio noemen.

In Veenendaal heeft de Vallei Auto Groep een schadebedrijf en zit ons Audi Centrum. Onze Volkswagen-, SEAT- en ŠKODA-showroom hebben wij eveneens in Veenendaal.

De vestigingen in Wageningen en Ede zijn gespecialiseerd in occasions, uiteraard kun je met jouw auto overal in onze werkplaatsen terecht voor reparatie en onderhoud.

Tot slot is Vallei Autolease, de merkonafhankelijke autoleasemaatschappij voor de Vallei regio, onderdeel van de Vallei Auto Groep. Een leasemaatschappij met enthousiaste medewerkers en een enorme vakkennis op het gebied van leasing.

Bekijk onze beoordelingen

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

 • car Created with Sketch. Huur per uur mogelijk
 • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
 • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact

  Hierbij geef ik Vallei Autoverhuur, onderdeel van Vallei Auto Groep B.V. en Euromobil Nederland toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info, enquete.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - Euromobil Nederland
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.