Over ons

Vallei Autoverhuur, daar kom je verder mee!

Vallei Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de Vallei Regio en de Regio Arnhem/Nijmegen.

Vallei Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.

 

Met vestigingen in Veenendaal, Duiven en Nijmegen kan Vallei Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease constructies. Vallei Autoverhuur is onderdeel van de Vallei Auto Groep. Vallei Auto Groep bestaat uit 11 vestigingen en is merkdealer van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.

In Veenendaal zit ons Audi Centrum en onze Volkswagen-, SEAT- en ŠKODA- en Volkswagen Bedijfswagens showroom. Daarnaast heeft Vallei Auto Groep een schadebedrijf in Veenendaal, uiteraard kun je met jouw auto overal in onze werkplaatsen terecht voor reparatie en onderhoud.

Tot slot is Vallei Autolease, de merkonafhankelijke autoleasemaatschappij voor de Vallei regio, onderdeel van de Vallei Auto Groep. Een leasemaatschappij met enthousiaste medewerkers en een enorme vakkennis op het gebied van leasing.

Bekijk onze beoordelingen


    

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Huur per uur mogelijk
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact