Over ons

Vallei Autoverhuur, daar kom je verder mee!

Vallei Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de Vallei Regio en de Regio Arnhem/Nijmegen.

Vallei Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.

 

Met onze verschillende vestigingen kan Vallei Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease constructies. Vallei Autoverhuur is onderdeel van de Vallei Auto Groep. Vallei Auto Groep is actief in de Vallei Regio rondom Veenendaal en regio Arnhem en Nijmegen. Met deze vestigingen is er altijd een showroom of verhuur locatie in de buurt. Vallei Auto Groep is officieel merkdealer van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA en zetten dan ook huurauto’s van deze merken in.

Tot slot is Vallei Autolease, de merkonafhankelijke autoleasemaatschappij voor de Vallei regio, onderdeel van de Vallei Auto Groep. Een leasemaatschappij met enthousiaste medewerkers en een enorme vakkennis op het gebied van leasing.

Bekijk onze beoordelingen

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact