Wat is shortlease?

Wat is shortlease nu eigenlijk precies? Shortlease is een tussenstap tussen het huren van een auto en de zogenaamde ‘operational lease’. Bij Vallei Autoverhuur is het mogelijk om een auto te leasen voor een periode die minimaal 30 dagen bedraagt, tot een heel jaar. Wanneer u voor de eerste optie kiest dan kunt u de shortlease na de 30e dag weer stilzetten. Na 30 dagen is de overeenkomst per dag opzegbaar. Vallei Autoverhuur voorziet u hierbij van alle gemakken van het leasen. Dit betekent allriskverzekering, reparatie en onderhoud, vervangend vervoer en breng- en ophaalservice. Dat is ons zeer aansprekende antwoord op de vraag: wat is shortlease?

Wat is shortlease en voor wie is het bedoeld?

Wat is shortlease en welke personen doen er hun voordeel mee? Shortlease is perfect voor ZZP’ers met kortlopende projecten, maar ook voor ondernemers die een werknemer met een voorlopig contract willen voorzien van een auto. Dit kan ook zijn voor vaste werknemers die elders gedetacheerd zijn en voor wie daardoor een auto noodzakelijk is. Wat is shortlease? Shortlease is dus de perfecte keuze voor kortlopende omstandigheden, waarbij u liever niet een auto aanschaft of private leaset.

Wat is shortlease en hoe regel ik het?

Het regelen van een auto bij Vallei Autoverhuur is voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt. U gaat naar Home of Auto aanbod en geeft vervolgens precies aan welke eigenschappen uw auto moet hebben. U kunt hierbij denken aan het aantal kilometers dat u denkt te gaan rijden, uw budget, type schakeling (automaat/handgeschakeld) enz. Vervolgens krijgt u voor uw eisen de ideale auto gepresenteerd (plus enkele alternatieven) en vraagt u een offerte aan. Dus wat is shortlease? De ideale optie voor uw kortlopende autobehoefte. Kies er nu voor! Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 0318 – 509 988 of kunt u het contactformulier invullen.

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

 • car Created with Sketch. Huur per uur mogelijk
 • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
 • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact

  Hierbij geef ik Vallei Autoverhuur, onderdeel van Vallei Auto Groep B.V. en Euromobil Nederland toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info, enquete.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - Euromobil Nederland
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.