Volkswagen shortlease

Volkswagen shortlease voor een korte en voordelig periode? Bij Vallei Autoverhuur hebben wij een ruim auto aanbod beschikbaar voor Volkswagen shortlease. Denk aan de Volkswagen up!, de Passat en de Golf. Zelfs de Touran zit bij ons in de Volkswagen shortlease selectie. De keuze is aan u. Wat echter vaststaat is dat u voor Volkswagen leasing aan het juist adres bent bij Vallei Autoverhuur. Hier kunt u namelijk per maand  betalen voor uw lease Volkswagen, deze indien gewenst ook vanaf 30 dagen gratis dagelijks opzeggen en ook nog een praktisch nieuwe auto rijden. Met Vallei Autoverhuur bent u dus goed op weg.

Volkswagen shortlease voor een gedegen auto

Volkswagen shortlease bij Vallei Autoverhuur is kiezen voor solide auto’s waar u van op aan kunt. Vallei Autoverhuur biedt een brede keuze aan shortlease Volkswagen auto’s, waardoor u zelf de auto kunt kiezen die het beste bij uw situatie past. Volkswagen shortlease bij Vallei Autoverhuur is dus zeer handig wanneer u bijvoorbeeld nog in uw proefperiode zit, of te maken heeft met een tijdelijk contract. Startende ondernemers zullen ook hun voordeel kunnen doen met onze Volkswagen leasing. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken over leasecontracten waar u niet vanaf kunt, omdat ze nog twee jaar doorlopen. Bij Vallei Autoverhuur bent u er zeker van om nooit tegen ongewilde kosten aan te lopen.

Volkswagen lease is een intelligente keuze

Wat is dan het voordeel van een shortlease Volkswagen? Vallei Autoverhuur levert u alle voordelen van een normale lease Volkswagen, waaronder een allriskverzekering, 24 uurs mobiliteitsservice en natuurlijk gratis haal- en brengservice. Daartegenover staat dat u na een minimale leaseperiode van 30 dagen de Volkswagen shortlease elke dag kunt opzeggen. De risico’s zijn voor u dus minimaal en de voordelen zoals u gewend bent bij elke Volkswagen shortlease. U kiest simpelweg uw shortlease Volkswagen uit, in het assortiment. Wilt u meer weten? Klik u dan op ‘hoe werkt het’, of op het contactformulier, of bel ons in Veenendaal op 0318 – 509 988.

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact