Zakelijke verhuur

Vallei Autoverhuur heeft altijd de zakelijke oplossing

Heb jij een shortlease auto nodig of tijdelijk behoefte aan extra vervoer? Nieuw personeel of tijdelijk extra grote vervoerscapaciteit?

 

Vallei Autoverhuur beschikt over een grote verhuurvloot van ruim 1000 huurauto’s. Zo kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden, zowel voor korte termijn autoverhuur als voor shortlease. Daarbij kun je bij Vallei Autoverhuur rekenen op kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet voor niets is Vallei Autoverhuur 5 sterren Bovag gecertificeerd.

 

Euromobil Nederland, waar Vallei Autoverhuur onderdeel van is, heeft een verhuurvloot van bijna 10.000 auto’s (waarvan 1.250 bedrijfswagens), uitsluitend van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige, representatieve en uitstekend onderhouden huurauto’s van recente datum.

 

Met marktconforme tarieven is Vallei Autoverhuur zeer concurrerend en toonaangevend in de regio. Autohuur en shortlease is mogelijk vanaf één dag tot een periode van een jaar. Als het langer wordt, is het interessanter om de mogelijkheden van een leasecontract van Vallei Autolease te bespreken!

 

Onbeperkte Ruimte.

Vallei Autoverhuur heeft een breed scala aan huurauto’s van de Volkswagen up! tot een Audi A6, of een SEAT Ibiza tot de ruime ŠKODA Superb is mogelijk. Maar ook voor meer personenvervoer ben je bij ons aan het juiste adres, Vallei Autoverhuur beschikt over een ruim assortiment personenbussen.

 

Heb jij behoeft aan nog meer ruimte, dan kunnen wij je daar ook mee op weg helpen. Onze Volkswagen Bedrijfswagens vloot varieerd van de handzame Volkswagen Caddy en de populaire Volkswagen Transporter, met en zonder dubbele cabine, tot een Volkswagen Crafter met Box en laadlift van 18 m3. Je ziet, bij ons heb je letterlijk alle Ruimte.

 

Meer weten of wil je een offerte? Neem gerust contact met ons op!

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact