Auto shortleasen

Wilt u een auto shortleasen voor een korte of langere periode? Via Vallei Autoverhuur beschikt u vandaag nog over één van onze prachtige lease auto’s. Bij ons is het al mogelijk om een auto vanaf 30 dagen te leasen. U bent bij ons niet gebonden aan langdurige of dure contracten!

Auto shortleasen voor een korte periode bij Vallei Autoverhuur

Is een auto shortleasen geschikt voor uw behoeftes? Twijfelt u tussen het short leasen van een auto of een andere optie? In veel gevallen is het verstandig om een auto te leasen. Vooral wanneer u behoefte heeft aan een auto voor een korte aaneengesloten periode, zoals een nieuwe baan voor een korte periode. Of wanneer u onlangs een nieuw bedrijf bent gestart, waarbij de inkomsten onzeker zijn. U heeft dan liever geen langlopende verplichtingen, waardoor het leasen van een auto een goede oplossing kan zijn. Ook bij het aannemen van nieuw personeel voor een bepaalde tijd kan een auto shortleasen een goede optie zijn om Vallei Autoverhuur in te schakelen.

De voordelen van een auto shortleasen bij Vallei Autoverhuur

Er zijn meerdere auto lease bedrijven, maar waarom moet u kiezen voor Vallei Autoverhuur? Allereerst heeft u bij Vallei Autoverhuur keuze uit ruim 30 verschillende modellen. Van de SEAT Mii tot diverse Volkswagen Bedrijfswagens en alles daartussenin. Vallei Autoverhuur onderscheidt zich door flexibiliteit, leasen voor een zeer scherpe prijs en is transparant richting de klanten. Wat ons bedrijf ook erg uniek maakt is dat het al mogelijk is om vanaf slechts 30 dagen een auto te leasen. Hierna is het per dag gratis dagelijks opzegbaar. Voor het bezorgen en ophalen van uw auto hoeft u zich ook geen enkele zorgen te maken. Wij bieden namelijk een gratis breng- en haalservice door heel Nederland. Wij garanderen u het beste aanbod van de markt op gebied van shortlease.

Auto shortleasen bij Vallei Autoverhuur?

Wilt u gemakkelijk een auto shortleasen? U vindt via onze website eenvoudig een geschikte shortlease auto. U geeft zelf aan bij Home of Auto huren, waar de leaseauto aan moet voldoen, zoals: budget, kilometrage en brandstof. Als u een auto heeft gekozen, verstuurt u de aanvraag. Zodra de aanvraag is ontvangen nemen wij telefonisch contact met u op en rijdt u, dankzij onze snelle service, dezelfde dag nog in uw shortlease auto!

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact