Shortlease

Wat is shortlease precies?

shortlease is eigenlijk een tussenstap tussen het huren van een auto en een zogeheten full operational lease. Wanneer je een auto huurt doe je dit bij voorkeur kortstondig, na afloop van de huur lever je de auto weer in. full operational lease is een contract waar je langere periode aan vast zit. Maar soms weet je van te voren niet precies of je nou een jaar, twee jaar of vijf jaar vervoer nodig hebt. Shortlease is de uitkomst en bij Vallei Autoverhuur mogelijk vanaf een periode van dertig dagen. Vanaf dat moment is het contract elke dag opzegbaar. Shortlease kun je dus zien als een middenweg tussen beide opties. Wij informeren en adviseren je hier graag over!

Waarom zou u kiezen voor shortlease?

Shortlease is ideaal wanneer je voor een langere periode een auto wilt huren, maar niet wilt overgaan tot aanschaffing van de auto. Dit kan bijvoorbeeld goed van pas komen wanneer u een ZZP’er bent en slechts op beperkte periodes in het jaar op locatie werkt. Het kan ook dat je voor een werknemer een auto beschikbaar wilt stellen voor een specifiek project. Shortlease wordt geteld als een zogeheten ‘operational lease’ en hoeft daardoor dus niet in de financiële balans van uw onderneming worden meegenomen.

Shortlease bij Vallei Autoverhuur

Het selecteren van een shortlease auto bij Vallei Autoverhuur is erg eenvoudig. U kunt bij ons auto aanbod uw specifieke wensen voor uw auto selecteren en zo filteren op de auto’s die het beste bij u passen. Vervolgens hoeft u slechts uw gegevens in te vullen en uw shortlease aanvraag te verzenden. Indien u nog vragen heeft, zijn wij u natuurlijk graag van dienst en kunt u ons bereiken via het contactformulier of door rechtstreeks te bellen naar 0318 – 509 988.

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact