Volkswagen bedrijfswagen shortlease

Volkswagen bedrijfswagen shortlease voor een bepaalde periode? Wanneer u slechts voor een korte tijd een bedrijfsauto nodig heeft, dan is de shortlease Volkswagen bedrijfswagen wellicht wat voor u. Bij Vallei Autoverhuur in Veenendaal bieden wij meerdere Volkswagen-modellen aan in ons auto aanbod. U kunt dus bijvoorbeeld gaan voor de Volkswagen bedrijfswagen shortlease van een Crafter, een Caddy of een Transporter. U maakt uw keuze op onze site en wanneer u geen gebruik meer hoeft te maken van onze Volkswagen Bedrijfswagen shortlease, dan kunt u deze na 30 dagen opzeggen op bij Vallei Autoverhuur. U kunt hierdoor dus per project een Volkswagen bedrijfswagen shortleasen en toch nergens aan vastzitten. Bekijk alle voordelen.

Volkswagen bedrijfswagen: de beste keuze!

Volkswagen bedrijfswagen shortlease is perfect voor de startende ondernemer. In deze periode wanneer de locatie en de frequentie van opdrachten vaak nog niet zeker is, is shortleasen bij Vallei Autoverhuur een veilige keuze. Onze Volkswagen bedrijfswagen shortlease is daarnaast ook een prima optie voor bedrijven, die kortstondig een voorloop auto nodig hebben en bedrijven die voor een bepaald project een extra bedrijfswagen nodig hebben. Een shortlease Volkswagen bedrijfswagen shortleasen bij Vallei Autoverhuur helpt dan om de logistieke uitdagingen aan te gaan en de projecten naar tevredenheid af te ronden. Na afloop van de Volkswagen bedrijfswagen shortlease kunt u deze weer per dag opzeggen, of laten doorlopen voor een volgend project.

Volkswagen bedrijfswagen shortlease bij Vallei Autoverhuur

Vallei Autoverhuur verzorgt alle leaseservices, die u van een normaal leasebedrijf gewend bent. Wij brengen en halen de Shortlease Volkswagen bedrijfswagen gratis op en verlenen een 24 uurs mobiliteitsservice. De auto die u bestelt bij onze Volkswagen bedrijfswagen shortlease is daarnaast uiteraard allrisk verzekerd. De vraag is nu slechts welk model Volkswagen u graag wilt bestellen uit ons auto aanbod. Wanneer u daarnaast nog behoefte heeft aan meer informatie, kunt u ook op ‘hoe werkt het’ klikken of via het contactformulier met ons contact opnemen. Telefonisch is ook mogelijk. U kunt ons telefoonnummer 0318 – 509 988 bellen voor onze vestiging in Veenendaal.

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact