Particuliere verhuur

Weekendje weg of zelf verhuizen? Zo Geregeld met particuliere verhuur van Vallei Autoverhuur!

Je bezit geen auto, maar wilt er toch af en toe met jouw gezin lekker op uit? Of wil je dit jaar wat ruimer op vakantie? Vallei Autoverhuur biedt je volop de ruimte met een verscheidenheid aan betrouwbare huurauto’s, waarmee je zo op weg kunt. Flexibel en zo geregeld.

 

Bij Vallei Autoverhuur huur je precies die Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA die je zoekt. Van een compacte Volkswagen up! tot een Audi A6 of een Volkswagen Crafter met laadlift. Stuk voor stuk betrouwbare modellen waarvan je wéét dat ze je nooit laten staan. En met voldoende ruimte voor je gezin en al jouw bagage.

 

Lekker een dag, een weekend of weekje weg met z’n allen? Huur een personenbus, dat is wel zo gezellig en makkelijk! Bij Vallei Autoverhuur ook nog eens zo geregeld tegen aantrekkelijke prijzen.

 

Zelf verhuizen is wel zo handig en goedkoop. Naast personenauto’s verhuurt Vallei Autoverhuur ook Volkswagen bedrijfswagens. In diverse grootten en uitvoeringen, van de handzame Volkswagen Caddy tot een grote Crafter bakwagen met laadlift van 19 m3, waarmee je met rijbewijs B zo de weg op kunt. Ze staan voor je klaar tegen aantrekkelijke tarieven.

 

Neem voor meer informatie contact op met Vallei Autoverhuur.

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Flexibel huren
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen

Wij zijn grootzakelijk partner van Euromobil en dochteronderneming binnen Vallei Auto Groep

Contact

Contact