Particuliere verhuur

Weekendje weg of zelf verhuizen? Zo Geregeld met particuliere verhuur van Vallei Autoverhuur!

U bezit geen auto, maar wilt er toch af en toe met uw gezin lekker op uit? Of wilt u dit jaar wat ruimer op vakantie?

Vallei Autoverhuur biedt u volop de ruimte met een verscheidenheid aan betrouwbare huurauto’s, waarmee u zo op weg kunt. Flexibel en zo geregeld.

Bij Vallei Autoverhuur huurt u precies die Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA die u zoekt. Van een luxe personenauto of ruimtewagen tot de onderscheidende Volkswagen up! of Audi A1. Stuk voor stuk betrouwbare modellen waarvan u wéét dat ze u nooit laten staan. En met voldoende ruimte voor uw gezin en al uw bagage.

Lekker een dag, een weekend of weekje weg met z’n allen? Huur een personenbus, dat is wel zo gezellig en makkelijk! Bij Vallei Autoverhuur ook nog eens zo geregeld tegen aantrekkelijke prijzen.

Zelf verhuizen is wel zo handig en goedkoop. Naast personenauto’s verhuurt Vallei Autoverhuur ook Volkswagen bedrijfswagens. In diverse grootten en uitvoeringen, van de handzame Volkswagen Caddy tot een grote Crafter bakwagen met laadlift van 19 m3, waarmee u met rijbewijs B zo de weg op kunt. Ze staan voor u klaar tegen aantrekkelijke tarieven.

Neem voor meer informatie contact op met Vallei Autoverhuur.

Vallei Autoverhuur Zo geregeld

Bij ons staat uw gemak voorop

Vallei Autoverhuur is dé verhuurder van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

  • car Created with Sketch. Huur per uur mogelijk
  • car Created with Sketch. Sterke merken en een jong wagenpark
  • car Created with Sketch. Altijd interessante aanbiedingen